Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

EKSKLUZIVNO KRIŽARJENJE PO REKI DURO IN FATIMA

Križarjenja
LETALSKI PREVOZ IZ LJUBLJANE - ALL INCLUSIVE NA LADJI
od 1.790 €

Informacije

Destinacija Sredozemlje
Datum odhoda 02.07.2021
Kategorija
Ladja MS MIGUEL TORGA
Št. dni 7 noči / 8 dni
Povpraševanje
Natisni

Ladja Ms Miguel Torga je premium ladja, ki je bila zgrajena leta 2017. Dolga je 80 metrov in široka 11,40 metra. V 66 kabinah sprejme do 132 potnikov. Na ladji so 4 palube (main, middle, upper in sun), restavracija, lounge bar s plesiščem in paluba za sončenje z bazenčkom. Vse kabine na ladji so opremljene s tv, telefonom, twc, wi-fijem in trezorjem. Velikost kabin 12 m2.

Ms MIGUEL TORGA, 2. - 9. 7. 2021 (8 dni)

PREMIUM LADJA 5* + ALL INCLUSIVE KRIŽARJENJE IN IZLETI

Podajte se na eno najlepših rečnih križarjenj v Evropi. Predstavili vam bomo severni del Portugalske, bregove reke Douro tik pred njenim izlivom v Atlantik v mestu Porto, kjer se bomo tudi vkrcali na ladjo. Med križarjenjem bomo občudovali krasno vinorodno pokrajino s številnimi vinogradi, nasadi oljk in nenazadnje uživali v mediteranski klimi.

           

1. dan: SLOVENIJA- PORTO

Zbor potnikov na odhodnem letališču (Gradec ali Zagreb), prijava na let in letalski prevoz do Porta. Po pristanku transfer do pristanišča in popoldansko vkrcanje na ladjo. Predstavitev posadke, namestitev v kabine, pijača dobrodošlice in večerja. Po želji nočno odkrivanje Porta, ki velja za eno najlepših mest na svetu. Nočitev na ladji.

 

2.dan: PORTO - REGUA

Storitev polnega penziona na ladji. Vodeni ogled Porta, enega najstarejših evropskih mest, ki je vpisan tudi pod zaščito Unesca. Popoldne pričnemo s plovbo po krasni dolini reke Douro proti Regui s prekrasnimi razgledi na vinograde, ki se spuščajo do same reke Douro. Gre za domovino znanega “Portovca”.  Zabavni program in nočitev na ladji.

 

3.dan: REGUA - PINHAO - VEGA DE TERON (Španija)

Storitev polnega penziona na ladji. Odpravili se bomo na izlet do Vile Réal, ki je poznana po svoji bogati arhitekturi in sakralni dediščini. Občudovanja vredni so prekrasni vrtovi Solar de Mateus. Popoldne plovba ob razgibani in terasasti obali reke Douro s številnimi vinogradi vinorodnega območja Douro Superior. Španska tematska večerja na ladji.

 

4.dan: VEGA DE TERON (Španija) - BARCA D'ALVA

Storitev polnega penziona na ladji. Danes se bomo podali na celodnevni izlet v sosednjo Španijo in univerzitetno mesto Salamanko, ki velja za mesto učenosti, saj je bila univerza ustanovljena že leta 1218. Mesto je v 3. st. pr.n.št. osvojil Hanibal, največji razcvet je doživelo v rimskih časih in od 1085, ko je Alfonz VI. pregnal Mavre. Je  eno najpomembnejših španskih mest. Mesto je zaradi svoje arhitekturne popolnosti  pod zaščito Unesca zaradi svojih arhitekturnih biserov rimske, arabske in krščanske arhitekture. Gala večerja in nočitev na ladji.

 

5.dan: BARCA D’ALVA – FERRADOSA – FOLGOSA - LEVERINHO

Storitev polnega penziona na ladji. Odpravili se bomo na izlet po vinski cesti z degustacijo Portovca v srce enega najstarejših vinorodnih območij na svetu.Popoldanska plovba v Leverinho. Med plovbo boste imeli priložnost za spoznavanje in opazovanje impresivne okolice in pokrajine. Folklorni večer na ladji.

 

6.dan: LEVERINHO – PORTO- BRAGA

Plovba nazaj do Porta. Po zajtrku izkrcanje in izlet do mesta Braga, kjer si bomo ogledali romarsko svetišče Bom Jesus do Monte s krasnim baročnim stopniščem, ki je obdano s čudovitimi cvetličnimi nasadi. Po ogledu vožnja do Fatime, tretjega največjega romarskega središča na svetu. Ogledali si bomo trg Esplanade, baziliko z grobovoma Hijacinte in Frančiška, kapelo prikazovanja… Namestitev v hotelu, večerja in nočitev. Po želji obisk večerne procesije z lučkami.

 

7.dan: NAZARE – COIMBRA - PORTO

Po zajtrku vožnja do ribiške vasice Nazare ob Atlanstki obali. Po ogledu nadaljujemo do Coimbre, kjer si bomo ogledali najstarejše portugalsko univerzitetno mesto in katedralo sv. Križa. V popoldanskih urah vožnja proti Portu. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

 

8.dan: PORTO - SLOVENIJA

Zgodnji zajtrk in transfer na letališče, od koder bomo poleteli nazaj proti domu. Po pristanku na enem izmed bližnjih letališč povratek proti domu, kamor bomo prispeli v popoldanskih urah.

… NA VALOVIH NEPOZABNIH DOŽIVETIJ !!!

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa in so objavljeni na https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji.

CENA POTOVANJA

FIRST MINUTE

 DO 31. 3. 2021

REDNA CENA:

zunanja kabina na palubi »Main« ***

1.790 €

1.850 €

zunanja kabina na palubi »Middle«

1.890 €

1.950 €

zunanja kabina na palubi »Upper«

1.950 €

2.010 €

 

***Kabine na palubi “main” imajo panoramsko okno, ki se ne odpira!

 

CENA VKLJUČUJE:

letalski prevoz na relaciji (Gradec/Zagreb – Porto – Gradec/Zagreb) v ekonomskem razredu, 1 kos oddane prtljage do 23 kg + 1 kos ročne prtljage, letališke in varnostne pristojbine, vse transferje po programu, vse oglede zunanjosti po programu, 6 dnevno križarjenje po programu s premium ladjo Ms Miguel Torga 5*, 5x namestitev  v zunanjih dvoposteljnih kabinah z oknom na glavni palubi »Main deck«, 5x polni penzion na ladji z gala večerjo, koktajlom dobrodošlice, večernim zabavnim programom, tematskimi večeri na ladji (španska tematska večerja, folklorni večer), pijačo na ladji (voda, vino, pivo, kava, sokovi, koktajli), pristaniške takse, tri fakultativne izlete v času križarjenja (Vila Real, Salamanca in vinska cesta z degustacijo), slovensko vodenje in spremstvo ob minimalni prijavi 20 potnikov, organizacijo potovanja ter 22 % DDV.

 

DOPLAČILA PO ŽELJI:

povratni transfer do odhodnega letališča, fakultativni izlet po vinski cesti z degustacijo portovca 55 €, riziko odpovedi turističnega potovanja v znesku 4,45 % cene aranžmaja, bivanje v enoposteljni kabini in sobi 400 €.

 

OBVEZNO  DOPLAČILO NA LADJI: napitnine 50 € za odrasle.

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 15. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Doplačila za plačila z debetnimi ali kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 15,00€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.