Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

ČARI SREDOZEMLJA IN BALEARSKIH NOČI

Križarjenja
= RAZPRODANO
od 490 €

Informacije

Destinacija Sredozemlje
Datum odhoda 05.10.2019
Kategorija
Ladjar MSC Cruises
Ladja MSC Fantasia
Št. dni 7 noči / 8 dni
Povpraševanje
Natisni

MSC FANTAZIJA v svojih 1.637 kabinah sprejme do 4363 potnikov in 1370 članov posadke. Dolga je 333 m in široka 38 m. Kabine na ladji so v večini balkonske. Poznana je kot zelo udobna, moderna, ekološka in tehnološko izpopolnjena ladja. Svoj mir na ladji lahko najdete v wellness centru MSC Aurea Spa, kjer lahko izbirate med številnimi SPA paketi. Na ladji  so trije bazeni, igrišče za tenis in košarko, virtualni svet, stimulator F1, 4D kino, več restavracij. Uživate lahko v številnih barih, internet cafeju, salonu za kadilce, gledališču, casinoju, diskoteki … 

Vse kabine so opremljene s kopalnico (prha/wc), telefonom, tv,  sefom, minibarom in klimo.

MSC FANTAZIJA,  5. – 12. 10. 2019 (8 dni)

DAN

DATUM

DESTINACIJA

PRIHOD

ODHOD

SOB

5.10.

GENOVA – Italija

-

          18:00

NED

6.10.

MARSEILLE – Francija

08:00

          17:00

PON

7.10.

PALMA DE MALORKA – Španija

10:00

-

TOR

8.10.

 

PALMA DE MALORKA – Španija

IBIZA – Španija

-

08:00

01:00

19:00

SRE

9.10.

PLOVBA

-

-

ČET

10.10.

NEAPELJ – Italija

07:00

17:00

PET

11.10.

LIVORNO – Italija

09:00

19:00

SOB

12.10.

GENOVA – Italija

08:00

-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MARSEILLES

Najstarejše francosko pristanišče so ustanovili grški mornarji v 6. stoletju pr. n. št. Bil je tekmec Kartagini in zaveznik Rima. O izjemno bogati zgodovini  priča njegova mogočna arhitektura, med katero izstopa katedrala, bazilika Notre Dame de la Garde, mestne utrdbe, skrivnostni otok D'If, kjer je bil zaprt junak Monte Cristo… Možnost ogleda prestolnice Provanse,  mesta Aix en Provence.

 

PALMA DE MALORKA

Majorko označujejo za "biser Sredozemlja" ali "sončni otok". Največji Balearski otok je poleg Sicilije najgosteje poseljen sredozemski otok. Prvi so ga "odkrili" romantiki (avstrijski nadvojvoda Luis Salvador Habsburški, Frederic Chopin, Georges Sand, Robert Graves), ki so prihajali pozimi, saj so odkrili zeleno pokrajino in za ta letni čas presenetljivo visoke temperature. Malorka je eden izmed štirih otokov, ki poleg Ibize, Menorce in Formentere, sestavljajo Balearske otoke.

 

IBIZA

Ibiza je tretji največji Balearski otok in ga imenujejo tudi »beli otok, poln veselja in življenja«. Njegova slikovita pokrajina, sanjske plaže in nočno življenje, so trije dejavniki, ki poskrbijo, da se za to destinacijo odločajo vsi tipi obiskovalcev. Otok se nahaja približno 80 kilometrov od Španske obale. Glavno mesto Ibiza privablja številne svetovljane, hipije in umetnike. Znamenitost Ibize je tudi barvit stari del mesta, imenovan Dalt Vila, spada pod kulturno dediščino organizacije Unesco in navdušuje z ozkimi, strmimi ulicami.

 

NEAPELJ

Neapelj je največje mesto južne Italije ter glavno mesto Kampanje in province Neapelj. Glavne znamenitosti mesta so grad, opera San Carlo, kjer so se vršile najpomembnejše svetovne operne premiere, galerija Viktorja Emanuela II., mestno pristanišče, trg Plebiscita, picerija Brandi, kjer je nastala slavna pica Margherita … V bližini se nahajajo slavni Pompeji, ki sta jih je leta 67 n. št. za časa cesarja Vespazijana zasula pepel in lava ob izbruhu vulkana Vezuva, otoka Capri in Ischia ter Amalfitanska obala.

 

LIVORNO

Livorno je pristaniško mesto na zahodni obali Toskane ob Ligurskem morju. Je glavno mesto pokrajine Livorno in odlično izhodišče za odkrivanje Toskane in njenih mest. V neposredni bližini se nahaja mesto Pisa, ki jo poznamo po znamenitem poševnem stolpu, s katerega je svoje znanstvene poskuse opravljal tudi Galileo Galilei. Navdušil vas bo trg čudes s stolnico in krstilnico ter pestra gostinska in turistična ponudba mesta ob reki Arno.

RAZPRODANO!

Dodatne kabine so na vprašanje!

NAMESTITEV V KABINI

FIRST MINUTE

DO 31. 10. 2018

REDNA CENA:

notranja kabina Bella

490 €

530 €

notranja kabina Fantastica

540 €

580 €

zunanja kabina z oknom Bella

620 €

660 €

zunanja kabina z oknom Fantastica

710 €

750 €

zunanja kabina z balkonom Bella

750 €

790 €

zunanja kabina z balkonom Fantastica

840 €

880 €

odrasla oseba na 3/4 ležišču

340 €

380 €

otroci do 18. leta

140  €

140 €

 

 

CENA VKLJUČUJE:

križarjenje po programu,  7x namestitev v izbrani kabini,  storitve razširjenega polnega penziona na ladji (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja, kapitanova večerja, polnočni prigrizki, čaj, voda in kava iz avtomata v samopostrežni restavraciji),  zabavni program, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo fitnesa, bazenov,  brezplačna peš vodena ogleda Marseilla* in Palme*, slovensko vodenje in spremstvo na poti,  pristaniške takse.

*doplačilo na licu mesta strošek shuttle busa za prevoz do centra mesta.

 

DOPLAČILA PO ŽELJI: povratni avtobusni transfer: 120 € za odrasle in 90 € za otroke do 18. leta; fakultativni izleti; paketi pijač na ladji; riziko odpovedi turističnega potovanja v znesku 4,45 % cene aranžmaja.

 

NAPITNINE: Priporočen strošek napitnin za odrasle znaša 10 €/ dan in za otroke od 2-12 leta 5 €/ dan. Otroci mlajši od 2 let ne plačajo napitnin. Ladjar priporočeni znesek napitnin dnevno dodaja na vaš kabinski račun. Napitnine na MSC-ju niso več obvezne in jih v primeru, da z nekaterimi storitvami niste zadovoljni, na recepciji prilagodite znesku, ki ga želite plačati. Ladjar lahko svojo politiko glede napitnin spremeni brez predhodnega obvestila.

 

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa!

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 15. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Doplačila za plačila z debetnimi ali kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 15,00€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.