Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

info@pozejdon-turizem.com 02 608 80 80 ali 031 735 555

 
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

BOLGARIJA

Izleti in potovanja
Sofija - Arbanasi - Nessebar
od 890 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Bolgarija
Datum odhoda 14.05.2022
Št. dni 7 dni
Povpraševanje
Natisni

1. dan: Organiziran transfer iz Ljubljane, Celja in Maribora do letališča na Dunaju. Ob 09.30 direkten polet letala Austrian Airlines s pristankom v SOFIJI ob 12.00 po lokalnem času. Sledi avtobusni prevoz v bolgarsko prestolnico in ogled mesta: cerkev sv. Aleksandra Nevskega, cerkev sv. Sofije, parlament, Batenbergov trg, spomenik osvoboditeljem. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku vožnja v muzejsko naselje KOPRIVŠČICA. Nekoč srce revolucije proti Turkom, danes očarljiv kraj s tlakovanimi ulicami, kamnitimi mostovi, z obnovljenimi cerkvami, muzeji in s hišami z rdečimi strehami. Nadaljevanje poti v »Dolino vrtnic« in v KAZANLUKU ogled muzeja vrtnic. Naslednji postanek v mestu TRYAVNA, s tipično arhitekturo z lesenimi rezbarijami v središču mesta. Vožnja v VELIKO TARNOVO. Večerja v hotelu in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Sledi ogled »mesta carjev«, enega najstarejših mest v Bolgariji. Osrednji del predstavlja grič Carevec z ruševinami carske palače in obzidjem. Popoldan ogled bližnje slikovite vasice ARBANASI z značilno arhitekturo. Nadaljevanje poti preko mesta Shumen do obale Črnega morja. Vožnja mimo Varne in znane plaže ZLATNI PJASCI do kraja BALCHIK. Ogled dvorca, zgrajenega za romunsko kraljico Marijo. Nastanitev v okolici. Večerja in nočitev.

4. dan: Po zajtrku ogled tretjega največjega bolgarskega mesta VARNE. Postanek pri pravoslavni katedrali in sprehod skozi mestno središče z ogledom ruševin rimskih term. Vožnja na SONČNO OBALO in postanek NESSEBAR-ju, ki ga krasijo številne cerkvice iz različnih obdobij, danes spremenjene v muzeje, in ozke tlakovane ulice med starimi lesenimi hišami. Nastanitev v hotelu ob morju, večerja in nočitev.

5. dan: Zajtrk in prosto dopoldne ob obali. Nato vožnja v notranjost države do drugega največjega bolgarskega mesta PLOVDIV. Nastanitev v hotelu. Možnost tradicionalne večerje s folkloro v lokalni restavraciji. Nočitev v hotelu.

6. dan: Po zajtrku ogled slikovitega mesta ob reki Marici: rimsko gledališče in stadion, etnografski muzej, cerkev sv. Konstantina & sv. Elene ... Popoldanski obisk ene izmed vinskih kleti v okolici Plovdiva. Ogled in degustacija. Nadaljevanje vožnje v pogorje Pirin in prihod v BANSKO, smučarsko središče in izhodišče za pohodnike. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

7. dan: Zajtrk. Vožnja v pogorje Rila. Ogled znanega srednjeveškega samostana RILA, ki je pod zaščito Unesca. Ogled samostanskega kompleksa in cerkve. Še vožnja nazaj proti bolgarski prestolnici Sofiji in na letališče v Sofiji. Ob 18.45 direkten polet letala s pristankom na Dunaju ob 19.20 po lokalnem času. Še organiziran transfer nazaj v Slovenijo do Ljubljane. 

V organizaciji partnerske agencije!

CENA:      890 EUR pri najmanj 25 potnikih

                 980 EUR pri najmanj 15 potnikih

 

POPUST ZA HITRE PRIJAVE: - 7% ob rezervaciji in celotnem plačilu do 15.1.2022.

 

CENA VKLJUČUJE: polet Dunaj–Sofija–Dunaj, 5 x polpenzion, 1 x nočitev z zajtrkom v hotelih*** v sobah 1/2 TWC, vse oglede po programu vključno z obiskom vinske kleti z degustacijo, najem turističnega avtobusa v Bolgariji,  transfer iz Slovenije do letališča na Dunaju, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vse vstopnine po programu.

 

MOŽNO DOPLAČILO:  za sobo 1/1 = 130 EUR.

MOŽEN POPUST:  za 3. osebo v sobi na dodatnem ležišču = 5%.

 

POMEMBNO: V času objave programa vsi poleti še niso bili potrjeni, zato se v tej zvezi lahko še malenkost spremeni program, vrstni red ogledov, odhodno letališče in eventuelno tudi datum odhoda za kak dan. Možna je prerazporeditev ogledov po dnevih.

  

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

 

 

 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

Veljajo splošni pogoji TA Sajko in pogoji letalskega prevoznika!

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Akontacija skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji – z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 30. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Stroški obdelave plačil s kreditnimi karticami
Prijavnina znaša 15,00€.
Pošlji

Grajski trg 15, 2327 Rače

+386 2 608 80 80

info@pozejdon-turizem.com


Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
08.00 - 13.00 in 14.00 - 16.00

Vse pravice pridržane. Pozejdon turizem d.o.o.